Η Καμαρίδης  GlobalWire ΑΒΕΕ με καθοριστική παρουσία σε 60 χώρες και στις 5 ηπείρους έχει επιτύχει υψηλή αναγνώριση στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Μεταξύ άλλων, από το 2010 συγκαταλέγεται στις πιο δυνατές εταιρίες της Ελλάδας .

Με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή πάνελ πολυουρεθανης,συρμάτων μαύρων και γαλβανισμένων, καρφιών και μιας μεγάλης γκάμας χαλυβουργικών προϊόντων αυξάνει τους όγκους και τις αξίες των πωλήσεων.

Κάνοντας την υπόθεση των ελληνικών εξαγωγών «προσωπικό στοίχημα» η διοίκηση εξακολουθεί να στηρίζει την προβολή της εταιρίας σε καιρούς ιδιαίτερα απαιτητικούς, μέσα από ευρηματικές προωθητικές κινήσεις και πρωτοποριακές συνέργειες που στόχο έχουν να συμβάλουν στην επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον παγκόσμιο βιομηχανικό χάρτη, προωθώντας ελληνικά βιομηχανικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Οι συνεχείς επενδύσεις, οι υψηλοί στόχοι ποιότητας, η καινοτομία και το όραμα περαιτέρω ανάπτυξης αποτελούν μοχλό επιχειρηματικότητας κατατάσσοντας την εταιρία στις μεγαλύτερες δυνάμεις παγκοσμίως.